Кваліфікаційні роботи (магістри) : [331] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 331
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса індичат-бройлерів у ФГ «Промінь» Вінницької областіГубенко, Олександр Сергійович; Gubenko, Oleksandr
2024-12Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в СФК «Україна» Кіровоградської області з елементами переробки продукціїГончар, Владислав Віталійович; Gonchar, Vladyslav
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ТОВ «Високе-Агро» Житомирської області та його переробки у ТОВ «Юрмія» Рівненської областіМакаров, Андрій Олександрович; Makarov, Andrii
2024-12Аналіз та удоcконалення технології виробництва молока у ТОВ «Рожнівка-Агро» Чернігівської облаcті та його переробки у ПАТ «Яготинcький маcлозавод» Київcької областіРомашко, Віталій Володимирович; Romashko, Vitalii
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Сігнет-Мілк» та його переробки в АТ «Житомирський маслозавод» Житомирської областіПапченко, Андрій Іванович; Papchenko, Andrii
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки м’яса овець у ТОВ «Колос» Одеської областіКарєва, Євгенія Миколаївна; Karieva, Ievhenia
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ТОВ «Добриня» Житомирської області та його переробки у ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат» Київської областіОласюк, Андрій Вікторович; Olasiuk, Andrii
2024-12Аналіз технології виробництва і переробки м’яса перепелів та шляхи її удосконалення у ТОВ «Квейл» Київської областіМойсеєнко, Катерина Василівна; Moiseienko, Kateryna
2024-12Аналіз технології виробництва і переробки м’яса гусей та шляхи її удосконалення у ПП «Авісгіс» Київської областіП’ятниця, Олександр Юрійович; Piatnytsia, Oleksandr
2024-12Аналіз технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Азорель» Вінницької областіШалієвський, Євген Сергійович; Shalievskyi, Ievhen
2024-12Аналіз та шляхи удосконалення технології вирощування щуки та переробки риби на рибоводній дільниці ТОВ "Білоцерківхлібопродукт" Київської областіПухальська, Мар'яна Михайлівна; Pukhalska, Mariana
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на БМККостецький, Максим Юрійович; Kostetskyi, Maksym
2024-12Аналіз та удоcконалення технології виробництва молока у ТОВ «Кищенці» Черкаської облаcті та його переробки у ПраТ «Тернопільський молокозавод» Тернопільської облаcтіМатьора, Богдан Іванович; Matyory, Bohdan
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Дзензелівське» та його переробки у ПАТ «Юрія» Черкаської областіБалан, Павло Андрійович; Balan, Pavlo
2024-12Аналіз технології виробництва та переробки свинини у СТОВ «Іржавецьке» Чернігівської областіОшийко, Андрій Володимирович; Oshiyko, Andriy
2024-12Розробка шляхів удосконалення технології виробництва свинини в ФГ «Нота» та його переробки в ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіДрагальчук, Анатолій Іванович; Drahalchuk, Anatolii
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської областіГейвах, Олексій Анатолійович; Geyvach, Oleksii
2024-12Аналіз і шляхи удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробки в ТОВ “Вінницька птахофабрика” Вінницької областіБелошевський, Олександр Володимирович; Beloshevsky, Oleksandr
2024-12Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки свинини у ТОВ «Агрофірма Інтерагросервіс» Київської областіФеренець, Сергій Борисович; Ferenets, Serhiy
2023-12Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса качок у СФГ «Україна» Черкаської областіОлійник, Назар Русланович; Oliinyk, Nazar
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 331