Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 631-640 зі 694.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia
2023Аналіз та удосконалення технології твердого сиру «Звенигородський» в ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» Черкаської областіЄнзель, Роман Михайлович; Yenzel, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської областіЄмел´янов, Василь Олександрович; Yemelyanov, Vasyl
2023Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіДяченко, Раїса Вікторівна; Diachenko, Raisa
2023Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіДюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»Дячук, Марія Миколаївна; Dyachuk, Maria
2023Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської областіЗагоруй, Людмила Петрівна; Zahorui, Lyudmila
2023Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської областіКарпенчук, Юлія Володимирівна; Karpenchuk, Julia
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської областіЖигун, Владислава Сергіївна; Zhigun, Vladyslava
2023Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»Ковальчук, Марина Миколаївна; Kovalchuk, Maryna