Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13255
Назва: Аналіз та удосконалення технологій виробництва молока у «Іллінецький аграрний фаховий коледж» Вінницької області та його переробка у ТОВ «Люстдорф»
Інші назви: Analysis and improvement of milk production technologies at "Illinetsky agricultural vocational college" of Vinnytsia region and its processing in Lustdorf LLC
Автори: Загарія, Василь Володимирович
Zagaria, Vasyl
Ключові слова: удосконалення;improvement;дійна корова;dairy cow;технологія виробництва молока;milk production technology;продуктивність корів;ow productivity;прив’язне утримання корів;tethered cow housing,;стійло;stall
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Загарія В. В. Аналіз та удосконалення технологій виробництва молока у «Іллінецький аграрний фаховий коледж» Вінницької області та його переробка у ТОВ «Люстдорф» : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. А.П. Король, доцент - Біла Церква, 2024. 50с.
Короткий огляд (реферат): У тваринництві, хоч є певні проблеми з цінами і економікою, але воно продовжує відігравати важливу роль та розвивати національну сільськогосподарську промисловість, зберігаючи виробництво сировини сільськогосподарської продукції, для молочних і промислових підприємств, а також експорту товарів з різною обробкою та переробкою. Отже, його вплив на економіку, має розширювати функції господарства та гарантується певною вартістю зростання. Під час виконання кваліфікаційної магістерської роботи була поставлена мета для проведення загального аналізу господарських показників у даному господарстві та розроблення перспективних заходів для підвищення економічних показників. Вивчили технологію прив’язного утримання дійних корів у господарстві, їх доїння на доїльній установці «Молокопровід», годівлю великої рогатої худоби, роздача кормів мобільним кормороздавачем, видалення гною та запропонували у плановому році облаштувати автоматизованого доїльного залу «Ялинка», що дасть змогу покращити якість молока і зменшити затрати праці операторів машинного доїння, із видоюванням в одному груповому станку до 8 корів. Кваліфікаційна магістерська робота написана на 50 аркушах рукописного тексту, ілюстрована 12 таблицями, 22 рисунками, список використаних джерел становить 31 джерела.
Опис: In animal husbandry, although there are certain problems with prices and economics, it continues to play an important role and develop the national agricultural industry, maintaining the production of raw agricultural products, for dairy and industrial enterprises, as well as the export of goods with various processing and processing. Therefore, its impact on the economy should expand the functions of the economy and is guaranteed by a certain cost of growth. During the performance of the qualifying maste’s work, the goal was set to conduct a general analysis of economic indicators in this economy and to develop promising measures to increase economic indicators. They studied the technology of tethered keeping of dairy cows on the farm, their milking at the "Molokoprovid" milking plant, cattle feeding, distribution of fodder with a mobile feeder, manure removal and proposed to equip the "Yalinka" automated milking hall in the planned year, which will make it possible to improve the quality of milk and reduce the labor costs of machine milking operators, with milking in one group machine for up to 8 cows. The qualifying maste’s thesis is written on 50 sheets of handwritten text, illustrated with 12 tables, 22 figures, the list of used sources is 31 sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13255
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf909,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.