Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2021-06-24T12:43:23Z-
dc.date.available2021-06-24T12:43:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315-
dc.descriptionThe article presents the results of research on the quality and safety of meat and meat products domestic production in the meat shop of the supermarket.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів вітчизняного виробництва у м’ясному цеху супермаркету.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectм’ясний цехuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat shopuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.titleКонтроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуuk_UA
dc.title.alternativeSupervision of meat products in the supermarketuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_m’jasnyh_produktiv.pdf393,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.