Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T12:43:23Z | - |
dc.date.available | 2021-06-24T12:43:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хіцька О.А. Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф." Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини " (БНАУ,30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 49-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6315 | - |
dc.description | The article presents the results of research on the quality and safety of meat and meat products domestic production in the meat shop of the supermarket. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів вітчизняного виробництва у м’ясному цеху супермаркету. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | м’ясний цех | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | державний контроль | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | meat shop | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | state control | uk_UA |
dc.title | Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету | uk_UA |
dc.title.alternative | Supervision of meat products in the supermarket | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_m’jasnyh_produktiv.pdf | 393,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.