Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tetyana-
dc.date.accessioned2021-01-28T08:31:57Z-
dc.date.available2021-01-28T08:31:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Значення вибіркової дисципліни «Екотрофологія» у підготовці компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економіки / Т. М. Димань // Збірник наукових статей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку», 26 червня 2020. – Київ: НУХТ, 2020. – С. 18-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5594-
dc.descriptionIt have been presented the author's concept of constructing the content of educational material and main methodological approach of the discipline "Ecotrophology" ‒ the science of sustainable nutrition, which is characterized by a low level of environmental impact, contributes to food safety and food security and a healthy lifestyle for present and future generations. It have been formulated the main profesional competencies acquired by a higher education student after studying the discipline and their compliance with Higher Education Standards оn three specialties: 101 "Ecology", 181 "Food Technology" and 212 "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise". The conclusion about the importance of discipline "Ecotrophology" for preparation of competence-oriented specialists for agri-food sector of the economy is made.uk_UA
dc.description.abstractПредставлено авторську концепцію побудови змісту навчального матеріалу і основний методологічний підхід дисципліни «Екотрофологія», об’єктом вивчення якої є стале харчування, яке характеризується низьким рівнем впливу на навколишнє природне середовище, сприяє забезпеченню продовольчої та харчової безпеки, а також здорового способу життя для нинішніх та майбутніх поколінь. Сформульовано основні спеціальні компетентності, яких набуває здобувач вищої освіти після вивчення дисципліни, і їхню відповідність стандартам вищої освіти за трьома спеціальностями: 101 «Екологія», 181 «Харчові технології» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Зроблено висновок про значення дисципліни «Екотрофологія» для підготовки компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економіки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectвища освітаuk_UA
dc.subjectHigher Educationuk_UA
dc.subjectосвітні стандартиuk_UA
dc.subjecteducational standardsuk_UA
dc.subjectекотрофологіяuk_UA
dc.subjectecotrophologyuk_UA
dc.subjectстале харчуванняuk_UA
dc.subjectsustainable nutritionuk_UA
dc.titleЗначення вибіркової дисципліни «Екотрофологія» у підготовці компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економікиuk_UA
dc.title.alternativeImportance of the selective discipline "Еcotrophology" in the preparation of a competence-oriented specialist for the Agrifood sector of Economyuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc378.147:613.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znachennya_vybirkovoyi.pdf543,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.