Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2020-11-23T16:11:11Z-
dc.date.available2020-11-23T16:11:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного / О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280-
dc.descriptionNormalization is a mandatory operation to ensure the normalized performance of the finished product. Features of normalization in cottage cheese technology are analyzed. The comparative analysis of innovative methods of standardization is carried out.uk_UA
dc.description.abstractНормалізація – обов’язкова операція для забезпечення нормованих показників готового продукту. Проаналізовано особливості нормалізації у технології сиру кисломолочного. Здійснено порівняльний аналіз інноваційних методів стандартизації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнормалізаціяuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectультрафільтраціяuk_UA
dc.subjectретентатuk_UA
dc.subjectnormalizationuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectultrafiltrationuk_UA
dc.subjectretentateuk_UA
dc.titleОсобливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочногоuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of normalization of raw materials at production of cottage cheeseuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.141:637.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_normalizatsii.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.