Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T16:11:11Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T16:11:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного / О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 27-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5280 | - |
dc.description | Normalization is a mandatory operation to ensure the normalized performance of the finished product. Features of normalization in cottage cheese technology are analyzed. The comparative analysis of innovative methods of standardization is carried out. | uk_UA |
dc.description.abstract | Нормалізація – обов’язкова операція для забезпечення нормованих показників готового продукту. Проаналізовано особливості нормалізації у технології сиру кисломолочного. Здійснено порівняльний аналіз інноваційних методів стандартизації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | нормалізація | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | ультрафільтрація | uk_UA |
dc.subject | ретентат | uk_UA |
dc.subject | normalization | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | ultrafiltration | uk_UA |
dc.subject | retentate | uk_UA |
dc.title | Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of normalization of raw materials at production of cottage cheese | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.141:637.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_normalizatsii.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.