Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorПухляк, Анастасія Григорівна-
dc.contributor.authorPukhliak, Anastasiya-
dc.contributor.authorСтаровойтова, Алла Андріївна-
dc.contributor.authorStarovoytova, Alla-
dc.date.accessioned2018-04-04T12:30:06Z-
dc.date.available2018-04-04T12:30:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.issn2518-1327-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/510-
dc.descriptionЗміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення / О.П. Гребельник, Г.П. Калініна, А.Г. Пухляк, А.А.Старовойтова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені З.С. Гжицького. – Львів, ЛНУВМБТ, 2016. – т. 18, № 1 (65) ч. 4. – С. 59-64.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено зміну властивостей молочних консервів у процесі відновлення та визначено оптимальні режими процесу. Досліджено можливість використання різних видів розчинника: знежиреного молока та води питної. Знайдено, що для забезпечення стабільної якості готових продуктів оптимальним у відновленні є використання питної води. Встановлено, що відновлення сухого знежиреного молока для запобігання технологічних ризиків доцільно проводити до вмісту сухих речовин у відновленій суміші 15,0 %. Виявлено, що відновлені суміші набувають стабільних значень органолептичних та фізико-хімічних показників за 30-60 хвилин для сухих сумішей десертного призначення та за 60-90 хвилин – для сухого знежиреного молока. The change of properties of dry milk canned food has been researched in the recovery process. Optimum process regimes have been found. The possibility of using different types of solvent (fat-free milk and drinking water) has been researched in the restoration of dry milk products. Use of drinking water in the recovery is optimal to ensure quality of finished products. It has been established that recovery of skimmed milk (to prevent technological risks) must comply solids content of 15.0%. Organoleptic and physico-chemical parameters become stable for 30-60 minutes for dry dessert mixes; 60-90 minutes - for dry fat-free milk during the recovery of mixes. Исследовано изменение свойств молочных консервов в процессе восстановления и определены оптимальные режимы процесса. Исследована возможность использования различных видов растворителя: обезжиренного молока и воды питьевой. Найдено, что для обеспечения стабильного качества готовых продуктов оптимальным есть использование для восстановления питьевой воды. Установлено, что восстановление сухого обезжиренного молока для предотвращения технологических рисков целесообразно проводить до содержания сухих веществ в восстановленной смеси 15,0%. Обнаружено, что восстановленные смеси приобретают стабильные значения органолептических и физико-химических показателей за 30-60 минут для сухих десертных смесей и за 60-90 минут - для сухого обезжиренного молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectсухі молочні консервиuk_UA
dc.subjectсухе знежирене молокоuk_UA
dc.subjectсухі суміші десертного призначенняuk_UA
dc.subjectвідновленняuk_UA
dc.subjectрозчинникuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectвода питнаuk_UA
dc.subjectтермостійкістьuk_UA
dc.subjectгустинаuk_UA
dc.subjectдинамічна в’язкістьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectdry milk canned fooduk_UA
dc.subjectdry fat-free milkuk_UA
dc.subjectdry dessert mixesuk_UA
dc.subjectrecovery processuk_UA
dc.subjectsolventuk_UA
dc.subjectfat-free milkuk_UA
dc.subjectdrinking wateruk_UA
dc.subjectthermal stabilityuk_UA
dc.subjectdensityuk_UA
dc.subjectdynamic viscosityuk_UA
dc.subjectorganoleptic parametersuk_UA
dc.subjectвосстановлениеuk_UA
dc.subjectрастворительuk_UA
dc.subjectобезжиренное молокоuk_UA
dc.subjectвода питьеваяuk_UA
dc.subjectплотностьuk_UA
dc.subjectдинамическая вязкостьuk_UA
dc.titleЗміна властивостей сухих молочних продуктів за відновленняuk_UA
dc.title.alternativeChanging the properties of dry milk products during recoveryuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 637.143.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zmina_vlastyvos.pdf317,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.