Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2020-05-24T04:57:06Z-
dc.date.available2020-05-24T04:57:06Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Науковий вісник Луганського національного аграрного унверситету. Серія "Ветеринарні науки" .– Луганськ: «Елтон -2», 2011 .– № 31 .– С. 33–36.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706-
dc.descriptionThe frequency of Listeria monocetogenes in raw milk is 7.3%. The PCR method allows the detection of the pathogen for 36 hours.uk_UA
dc.description.abstractЧастота виділення Listeria monocetogenes у сирому молоці становить 7,3 %. Метод ПЛР дозволяє провести детекцію збудника впродовж 36 годин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛуганський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectлістеріозuk_UA
dc.subjectListeria monocetogenesuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectбезпечність харчуванняuk_UA
dc.subjectlisteriosisuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.titleПроблема харчового лістеріозу в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeThe problem of food listeriosis in modern conditionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc579.869.1.083.18uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problema_kharchovoho.pdf956,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.