Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T10:45:27Z | - |
dc.date.available | 2020-04-22T10:45:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Димань Т.М. Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Збірник матеріалів ІІ-го Всеукраїнського з’їзду екологів з міжнародною участю (інтернет-конференція) .– 2011 .– С.1–4. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642 | - |
dc.description | The antioxidant effect of a number of vegetable oils (from wheat germ, pumpkin seeds, rose hips, grape seed, amaranth, and sea buckthorn) during milk fat storage has been investigated. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids. Toxicological and microbiological evaluation of butter with bioantioxidants was performed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив низки рослинних олій (із зародків пшениці, насіння гарбуза, плодів шипшини, кісточок винограду, амаранту, обліпихи) під час зберігання молочного жиру. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот. Проведено токсикологічну та мікробіологічну оцінку вершкового масла з біоантиоксидантами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтернет-спільнота «Промислова екологія» | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | black | uk_UA |
dc.subject | red pepper | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant properties of vegetable oils in milk fat | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.285.05.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantni_vlastyvosti.pdf | 136,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.