Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2020-04-22T10:45:27Z-
dc.date.available2020-04-22T10:45:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Збірник матеріалів ІІ-го Всеукраїнського з’їзду екологів з міжнародною участю (інтернет-конференція) .– 2011 .– С.1–4.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642-
dc.descriptionThe antioxidant effect of a number of vegetable oils (from wheat germ, pumpkin seeds, rose hips, grape seed, amaranth, and sea buckthorn) during milk fat storage has been investigated. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids. Toxicological and microbiological evaluation of butter with bioantioxidants was performed.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив низки рослинних олій (із зародків пшениці, насіння гарбуза, плодів шипшини, кісточок винограду, амаранту, обліпихи) під час зберігання молочного жиру. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот. Проведено токсикологічну та мікробіологічну оцінку вершкового масла з біоантиоксидантами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтернет-спільнота «Промислова екологія»uk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectblackuk_UA
dc.subjectred pepperuk_UA
dc.titleАнтиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant properties of vegetable oils in milk fatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantni_vlastyvosti.pdf136,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.