Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4640
Title: Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Other Titles: Improving the quality of sausage products using bioantioxidants
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Keywords: жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;ковбасні вироби;fat;oxidation;antioxidants;essential oils;sausage products
Issue Date: 2013
Publisher: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Citation: Загоруй Л.П. Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів / Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур, Т.М. Димань // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали VI Міжнародної міжгалузевої науково-практичної конференції (21–22 березня 2013 р.) .– Донецьк : ДонНУЕТ, 2013 .– С.170–171.
Abstract: Досліджено антиокиснювальний вплив ефірних олій за їх додавання до ковбасних виробів. Дослідження продуктів окиснення та гідролізу жиру свідчать, що ефірні олії, які містяться у ковбасах, сприяють посиленню стійкості продукту під час зберігання.
Description: The antioxidant effect of essential oils for their addition to sausage products has been investigated. Studies on the oxidation and hydrolysis products of fat indicate that the essential oils contained in sausages contribute to enhancing the stability of the product during storage.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4640
metadata.dc.identifier.udc: 637.54.04
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Polipshennia_yakosti.pdf489,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.