Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіщеменко, Микола Прокопович-
dc.contributor.authorNischemenko, Nicola-
dc.contributor.authorСаморай, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorSamoraі, Nicola-
dc.contributor.authorПорошинська, Оксана Андріївна-
dc.contributor.authorPoroshinska, Oksana-
dc.contributor.authorСтовбецька, Людмила Степанівна-
dc.contributor.authorStovbetska, Luydmila-
dc.contributor.authorРябчук, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorRiybchuk, Andriy-
dc.date.accessioned2020-02-20T10:16:45Z-
dc.date.available2020-02-20T10:16:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислот / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-52.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333-
dc.descriptionPresence of microflora in rumen of young animals shows the normal course of enzymatic processes. Addition of methionine and cystine to the calve diet increased quantity of microorganisms and their enzymatic activity.uk_UA
dc.description.abstractПрисутність у рубці молодняку великої рогатої худоби мікрофлори є свідченням нормального перебігу ферментативних процесів у цьому органі. Додаткове введення до раціону телят сірковмісних амінокислот метіоніну і цистину сприяло збільшенню кількості мікроорганізмів та їхньої ферментативної активності. Наличие в рубце молодняка крупного рогатого скота микрофлоры свидетельствует о нормальном течении ферментативних процессов в этом органе. Дополнительное введение в рацион телят серосодержащих аминокислот метионина и цистина способствовало увеличению количества микроорганизмов и их ферментативной активности.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвелика рогата худобаuk_UA
dc.subjectрубецьuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectкрупный рогатый скотuk_UA
dc.subjectрубецuk_UA
dc.subjectаминокислотыuk_UA
dc.subjectмикроорганизмыuk_UA
dc.subjectcattleuk_UA
dc.subjectrumenuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.titleКількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислотuk_UA
dc.title.alternativeКоличественный и качественный состав микрофлоры рубца у телят и ее синтезирующие свойства под влиянием серосодержащих аминокислотuk_UA
dc.title.alternativeQuantitative and qualitative content of rumen flora in calves and its synthetics properties under the influence of sulfur contating amino acidsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.2.082.35:612.12.015.348:577.112.386uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kіl'kіsnij_ta_jakіsnij_sklad.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.