Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333
Title: Кількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислот
Other Titles: Количественный и качественный состав микрофлоры рубца у телят и ее синтезирующие свойства под влиянием серосодержащих аминокислот
Quantitative and qualitative content of rumen flora in calves and its synthetics properties under the influence of sulfur contating amino acids
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Саморай, Микола Миколайович
Samoraі, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Рябчук, Андрій Іванович
Riybchuk, Andriy
Keywords: велика рогата худоба;рубець;амінокислоти;мікроорганізми;крупный рогатый скот;рубец;аминокислоты;микроорганизмы;cattle;rumen;amino acids;microorganisms
Issue Date: 2013
Citation: Кількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислот / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-52.
Abstract: Присутність у рубці молодняку великої рогатої худоби мікрофлори є свідченням нормального перебігу ферментативних процесів у цьому органі. Додаткове введення до раціону телят сірковмісних амінокислот метіоніну і цистину сприяло збільшенню кількості мікроорганізмів та їхньої ферментативної активності. Наличие в рубце молодняка крупного рогатого скота микрофлоры свидетельствует о нормальном течении ферментативних процессов в этом органе. Дополнительное введение в рацион телят серосодержащих аминокислот метионина и цистина способствовало увеличению количества микроорганизмов и их ферментативной активности.
Description: Presence of microflora in rumen of young animals shows the normal course of enzymatic processes. Addition of methionine and cystine to the calve diet increased quantity of microorganisms and their enzymatic activity.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.082.35:612.12.015.348:577.112.386
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kіl'kіsnij_ta_jakіsnij_sklad.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.