Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333
Назва: Кількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислот
Інші назви: Количественный и качественный состав микрофлоры рубца у телят и ее синтезирующие свойства под влиянием серосодержащих аминокислот
Quantitative and qualitative content of rumen flora in calves and its synthetics properties under the influence of sulfur contating amino acids
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Саморай, Микола Миколайович
Samoraі, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Рябчук, Андрій Іванович
Riybchuk, Andriy
Ключові слова: велика рогата худоба;рубець;амінокислоти;мікроорганізми;крупный рогатый скот;рубец;аминокислоты;микроорганизмы;cattle;rumen;amino acids;microorganisms
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Кількісний та якісний склад мікрофлори рубця у телят і її синтезуючі властивості за впливу сірковмісних амінокислот / М. П. Ніщеменко, М. М. Саморай, О. А. Порошинська та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-52.
Короткий огляд (реферат): Присутність у рубці молодняку великої рогатої худоби мікрофлори є свідченням нормального перебігу ферментативних процесів у цьому органі. Додаткове введення до раціону телят сірковмісних амінокислот метіоніну і цистину сприяло збільшенню кількості мікроорганізмів та їхньої ферментативної активності. Наличие в рубце молодняка крупного рогатого скота микрофлоры свидетельствует о нормальном течении ферментативних процессов в этом органе. Дополнительное введение в рацион телят серосодержащих аминокислот метионина и цистина способствовало увеличению количества микроорганизмов и их ферментативной активности.
Опис: Presence of microflora in rumen of young animals shows the normal course of enzymatic processes. Addition of methionine and cystine to the calve diet increased quantity of microorganisms and their enzymatic activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4333
УДК: 636.2.082.35:612.12.015.348:577.112.386
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kіl'kіsnij_ta_jakіsnij_sklad.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.