Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-10T07:30:12Z-
dc.date.available2020-01-10T07:30:12Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 9. – С. 52─55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567-
dc.descriptionThe processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectдисперсіяuk_UA
dc.subjectстабільністьuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectконцентрація жируuk_UA
dc.subjectпотужність для емульгуванняuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectdispersionruk_UA
dc.subjectstabilityuk_UA
dc.subjecttemperatueuk_UA
dc.subjectfat concentrationuk_UA
dc.subjectpower for emulsificationuk_UA
dc.titleПроцеси емульгування жирів в емульсорі роторного типуuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Procesu_emylgyv.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.