Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T07:30:12Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T07:30:12Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 9. – С. 52─55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567 | - |
dc.description | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | дисперсія | uk_UA |
dc.subject | стабільність | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | концентрація жиру | uk_UA |
dc.subject | потужність для емульгування | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | dispersionr | uk_UA |
dc.subject | stability | uk_UA |
dc.subject | temperatue | uk_UA |
dc.subject | fat concentration | uk_UA |
dc.subject | power for emulsification | uk_UA |
dc.title | Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Procesu_emylgyv.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.