Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T06:25:28Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T06:25:28Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Нарижный С. А. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.А.Нарижый // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 5 . – С. 43-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565 | - |
dc.description | The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | коалесценция | uk_UA |
dc.subject | дестабилизация | uk_UA |
dc.subject | адсорбция | uk_UA |
dc.subject | диспергирование | uk_UA |
dc.subject | эмульгаторы | uk_UA |
dc.subject | жировые шарики | uk_UA |
dc.subject | вакуумирование | uk_UA |
dc.subject | седиментационный анализ | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | коалесценція | uk_UA |
dc.subject | дестабілізація | uk_UA |
dc.subject | адсорбція | uk_UA |
dc.subject | диспергування | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | вакуумування | uk_UA |
dc.subject | седиментаційний аналіз | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | coalescence | uk_UA |
dc.subject | destabilization | uk_UA |
dc.subject | adsorption | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | emulsifiers | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | evacuation | uk_UA |
dc.subject | sedimentation analysis | uk_UA |
dc.title | Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве | uk_UA |
dc.title.alternative | Вплив технологічних факторів на эмульгування жиру у роторно-вихровому емульгуючому пристрої | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vpluv_faktoriv.pdf | 893,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.