Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-10T06:25:28Z-
dc.date.available2020-01-10T06:25:28Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationНарижный С. А. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.А.Нарижый // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 5 . – С. 43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565-
dc.descriptionThe processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectкоалесценцияuk_UA
dc.subjectдестабилизацияuk_UA
dc.subjectадсорбцияuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectэмульгаторыuk_UA
dc.subjectжировые шарикиuk_UA
dc.subjectвакуумированиеuk_UA
dc.subjectседиментационный анализuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectкоалесценціяuk_UA
dc.subjectдестабілізаціяuk_UA
dc.subjectадсорбціяuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectвакуумуванняuk_UA
dc.subjectседиментаційний аналізuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectcoalescenceuk_UA
dc.subjectdestabilizationuk_UA
dc.subjectadsorptionuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectemulsifiersuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectevacuationuk_UA
dc.subjectsedimentation analysisuk_UA
dc.titleВлияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеuk_UA
dc.title.alternativeВплив технологічних факторів на эмульгування жиру у роторно-вихровому емульгуючому пристроїuk_UA
dc.title.alternativeEffect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpluv_faktoriv.pdf893,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.