Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900
Назва: | Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської області |
Інші назви: | Organizational and economic principles of functioning of dairy industry in Kyiv region |
Автори: | Іванова, Любов Степанівна Ivanova, Lubov |
Ключові слова: | ринок молока;milk market;якість;quality;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НДІ "Украгропромпродуктивність" |
Бібліографічний опис: | Іванова Л. С. Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської області / Л. С. Іванова // Продуктивність агропромислового виробництва. економічні науки. - 2013. - Вип. 23. - С. 57-61 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасний стан функціонування підприємств молочної промисловості. Приділено значну увагу дослідженню проблеми забезпечення якісною молочною сировиною та взаємовідносинам із сільськогосподарськими підприємствами. |
Опис: | We consider the current state of operation of the dairy industry. Much attention is paid to the problem of quality molokosyrovynoyu and relations with farmers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900 |
УДК: | 338.439:637.562 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizacijno-ekonomichni.pdf | 238,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.