Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Любов Степанівна-
dc.contributor.authorIvanova, Lubov-
dc.date.accessioned2019-12-03T11:51:27Z-
dc.date.available2019-12-03T11:51:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationІванова Л. С. Організаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської області / Л. С. Іванова // Продуктивність агропромислового виробництва. економічні науки. - 2013. - Вип. 23. - С. 57-61uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2900-
dc.descriptionWe consider the current state of operation of the dairy industry. Much attention is paid to the problem of quality molokosyrovynoyu and relations with farmers.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто сучасний стан функціонування підприємств молочної промисловості. Приділено значну увагу дослідженню проблеми забезпечення якісною молочною сировиною та взаємовідносинам із сільськогосподарськими підприємствами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНДІ "Украгропромпродуктивність"uk_UA
dc.subjectринок молокаuk_UA
dc.subjectmilk marketuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні засади функціонування молокопереробної промисловості Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and economic principles of functioning of dairy industry in Kyiv regionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439:637.562uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizacijno-ekonomichni.pdf238,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.