Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1948
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorЛомова, Неоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorLomova, Neonila-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.contributor.authorСніжко, Ольга Олегівна-
dc.contributor.authorSnizhko, Olha-
dc.date.accessioned2019-02-25T07:32:09Z-
dc.date.available2019-02-25T07:32:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationХарчові технології: посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. – Біла Церква, 2016. – 449 с.uk_UA
dc.identifier.isbnISBN 978-617-646-368-9-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1948-
dc.descriptionThe publication contains the main topics of laboratory and practical classes on the "Food Technologies" course, which meet the requirements of the typical program and the course outline. Each topic has a goal, theoretical information, tasks, questions for self-examination, a list of the main normative and technical documents, which are related to the teaching of the "Food Technologies" course. The methodology guidelines are intended to provide students with assistance in carrying out laboratory and practical tasks under the supervision of a teacher. Developed in accordance with the requirements of the credit-modular system of the educational process organization, as a means of improving the quality of education according to the Bologna Declaration.uk_UA
dc.description.abstractВидання містить основні теми лабораторних і практичних занять з курсу «Харчові технології», які відповідають вимогам типової та навчальної робочих програм. До кожної теми подано мету, теоретичні відомості, завдання, запитання для самоперевірки, наведено список основних нормативно-технічних документів (ГОСТ та ДСТУ), які пов’язані з викладанням курсу «Харчові технології». Методичні вказівки призначені для надання студентам допомоги щодо виконання лабораторних і практичних завдань під контролем системи організації навчального процесу як засіб підвищення якості освіти відповідно до Болонської декларації. Издание содержит основные темы лабораторных и практических занятий по курсу «Пищевые технологии», которые соответствуют требованиям типовой и учебной рабочих программ. К каждой теме представлены цель, теоретические сведения, задачи, вопросы для самопроверки, приведен список основных нормативно-технических документов (ГОСТ и ДСТУ), связанные с преподаванием курса «Пищевые технологии». Методические указания предназначены для оказания студентам помощи по выполнению лабораторных и практических задач под контролем преподавателя. Разработано в соответствии с требованиями кредитно-модульной системы организации учебного процесса как средство повышения качества образования в соответствии с Болонской декларацией.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectтехнологічна операціяuk_UA
dc.subjectтехнологічний режимuk_UA
dc.subjectтехнологічна лініяuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectякість продуктуuk_UA
dc.subjectвихід продуктуuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjecttechnological operationuk_UA
dc.subjecttechnological regimeuk_UA
dc.subjecttechnological lineuk_UA
dc.subjecttechnological schemeuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectproduct outputuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.titleХарчові технологіїuk_UA
dc.title.alternativeFood technologiesuk_UA
dc.title.alternativeПищевые технологииuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc664 (076.5+075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchovi_tekhnolohii.pdf25,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.