Навчальні видання : [3] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Fatty acid composition of quail blood erythrocyte membranes under condition of feeding sodium selenite and nanoseleniumЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha; Гаюк, Надія Володимирівна; Gayuk, Nadiia; Онищенко, Любов Степанівна; Onyshchenko, Liuba
2014Теоретичні основи технологій харчових виробництвМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2016Харчові технологіїМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3