Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буштрук, Марина Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Bystryk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-15T12:31:31Z | - |
dc.date.available | 2019-02-15T12:31:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Буштрук М.В. Особливості селекційної роботи у нутріївництві/ М.В. Буштрук// Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали державної наукової конференції.- Біла церква: БНАУ, 2017.- С. 23 – 24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906 | - |
dc.description | Today, in connection with the development of new forms of farming, the role of animal husbandry, and especially the Nutrition in private subsidiary and peasant farms significantly has grown. So, the growth of sodium in the home becomes more and more popularity | uk_UA |
dc.description.abstract | Сьогодні у зв’язку з розвитком нових форм господарювання роль звірівництва, а особливо нутріївництва в особистих підсобних і селянських господарствах значно зросла. Так, розведення нутрій в домашніх умовах набуває все більшу популярність. Сегодня в связи с развитием новых форм хозяйствования роль звероводства, особенно нутрииводства в личных подсобных и крестьянских хозяйствах значительно возросла. Так, разведение нутрий в домашних условиях приобретает все большую популярность. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | племінна робота | uk_UA |
dc.subject | нутріївництво | uk_UA |
dc.subject | якість хутра | uk_UA |
dc.subject | забарвлення | uk_UA |
dc.subject | племенная работа | uk_UA |
dc.subject | нутрииводство | uk_UA |
dc.subject | качество меха | uk_UA |
dc.subject | окраска | uk_UA |
dc.subject | breeding work | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | quality of fur | uk_UA |
dc.subject | coloring | uk_UA |
dc.title | Особливості селекційної роботи у нутріївництві | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of breeding work in nutrition | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 599. 323 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_ sel.pdf | 305,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.