Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
Назва: Особливості селекційної роботи у нутріївництві
Інші назви: Features of breeding work in nutrition
Автори: Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Ключові слова: племінна робота;нутріївництво;якість хутра;забарвлення;племенная работа;нутрииводство;качество меха;окраска;breeding work;nutrition;quality of fur;coloring
Дата публікації: 2017
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Буштрук М.В. Особливості селекційної роботи у нутріївництві/ М.В. Буштрук// Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали державної наукової конференції.- Біла церква: БНАУ, 2017.- С. 23 – 24.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні у зв’язку з розвитком нових форм господарювання роль звірівництва, а особливо нутріївництва в особистих підсобних і селянських господарствах значно зросла. Так, розведення нутрій в домашніх умовах набуває все більшу популярність. Сегодня в связи с развитием новых форм хозяйствования роль звероводства, особенно нутрииводства в личных подсобных и крестьянских хозяйствах значительно возросла. Так, разведение нутрий в домашних условиях приобретает все большую популярность.
Опис: Today, in connection with the development of new forms of farming, the role of animal husbandry, and especially the Nutrition in private subsidiary and peasant farms significantly has grown. So, the growth of sodium in the home becomes more and more popularity
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
УДК: 599. 323
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_ sel.pdf305,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.