Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
Title: Особливості селекційної роботи у нутріївництві
Other Titles: Features of breeding work in nutrition
Authors: Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Keywords: племінна робота;нутріївництво;якість хутра;забарвлення;племенная работа;нутрииводство;качество меха;окраска;breeding work;nutrition;quality of fur;coloring
Issue Date: 2017
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Буштрук М.В. Особливості селекційної роботи у нутріївництві/ М.В. Буштрук// Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали державної наукової конференції.- Біла церква: БНАУ, 2017.- С. 23 – 24.
Abstract: Сьогодні у зв’язку з розвитком нових форм господарювання роль звірівництва, а особливо нутріївництва в особистих підсобних і селянських господарствах значно зросла. Так, розведення нутрій в домашніх умовах набуває все більшу популярність. Сегодня в связи с развитием новых форм хозяйствования роль звероводства, особенно нутрииводства в личных подсобных и крестьянских хозяйствах значительно возросла. Так, разведение нутрий в домашних условиях приобретает все большую популярность.
Description: Today, in connection with the development of new forms of farming, the role of animal husbandry, and especially the Nutrition in private subsidiary and peasant farms significantly has grown. So, the growth of sodium in the home becomes more and more popularity
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
metadata.dc.identifier.udc: 599. 323
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_ sel.pdf305,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.