Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєва, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSobolieva, Svitlana-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:21:50Z-
dc.date.available2025-11-19T10:21:50Z-
dc.date.issued2025-10-02-
dc.identifier.citationСоболєва С. В. Хімічний склад і поживна цінність томатних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 02 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102-
dc.descriptionIt has been established that tomato pomace, in terms of the content of essential nutrients and biologically active substances, is a valuable feed product that can serve as an additional source of enrichment of the diets of farm animals and poultry with protein, fat, as well as some amino acids, vitamins and mineral elementsuk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що томатні вичавки за вмістом основних поживних і біологічно активних речовин є цінним кормовим продуктом, що може служити додатковим джерелом збагачення раціонів сільськогосподарських тварин і птиці протеїном, жиром, а також деякими амінокислотами, вітамінами і мінеральними елементами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтоматні вичавкиuk_UA
dc.subjecttomato pomaceuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectнетрадиційні кормиuk_UA
dc.subjectnon-traditional feedsuk_UA
dc.titleХімічний склад і поживна цінність томатних вичавокuk_UA
dc.title.alternativeChemical composition and nutritional value of tomato pomaceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.085:664.8.037.55uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Himichnyi_sklad_vychavok.pdf484,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.