Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102
Назва: Хімічний склад і поживна цінність томатних вичавок
Інші назви: Chemical composition and nutritional value of tomato pomace
Автори: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolieva, Svitlana
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Oleksandr
Ключові слова: томатні вичавки;tomato pomace;хімічний склад;chemical composition;нетрадиційні корми;non-traditional feeds
Дата публікації: 2-жов-2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєва С. В. Хімічний склад і поживна цінність томатних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 02 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що томатні вичавки за вмістом основних поживних і біологічно активних речовин є цінним кормовим продуктом, що може служити додатковим джерелом збагачення раціонів сільськогосподарських тварин і птиці протеїном, жиром, а також деякими амінокислотами, вітамінами і мінеральними елементами.
Опис: It has been established that tomato pomace, in terms of the content of essential nutrients and biologically active substances, is a valuable feed product that can serve as an additional source of enrichment of the diets of farm animals and poultry with protein, fat, as well as some amino acids, vitamins and mineral elements
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102
УДК: 636.085:664.8.037.55
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Himichnyi_sklad_vychavok.pdf484,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.