Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102
Title: Хімічний склад і поживна цінність томатних вичавок
Other Titles: Chemical composition and nutritional value of tomato pomace
Authors: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolieva, Svitlana
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Oleksandr
Keywords: томатні вичавки;tomato pomace;хімічний склад;chemical composition;нетрадиційні корми;non-traditional feeds
Issue Date: 2-Oct-2025
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Соболєва С. В. Хімічний склад і поживна цінність томатних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 02 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - С. 14-15.
Abstract: Встановлено, що томатні вичавки за вмістом основних поживних і біологічно активних речовин є цінним кормовим продуктом, що може служити додатковим джерелом збагачення раціонів сільськогосподарських тварин і птиці протеїном, жиром, а також деякими амінокислотами, вітамінами і мінеральними елементами.
Description: It has been established that tomato pomace, in terms of the content of essential nutrients and biologically active substances, is a valuable feed product that can serve as an additional source of enrichment of the diets of farm animals and poultry with protein, fat, as well as some amino acids, vitamins and mineral elements
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15102
metadata.dc.identifier.udc: 636.085:664.8.037.55
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Himichnyi_sklad_vychavok.pdf484,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.