Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorТишківська, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorTishkіvska, Natalii-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБартків, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorBartkiv, Larysa-
dc.contributor.authorТимошенко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorTymoshenko, Olha-
dc.contributor.authorГут, Тарас Павлович-
dc.contributor.authorHut, Taras-
dc.contributor.authorТарнавська, Марина Василівна-
dc.contributor.authorTarnavska, Maryna-
dc.date.accessioned2025-11-03T12:48:29Z-
dc.date.available2025-11-03T12:48:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієнічні вимоги до овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктів: навчальний посібник / Н.М. Богатко, Н.В. Тишківська, А.Ф. Богатко та ін. - Біла Церква, 2025. - 104 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8219-37-6-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14972-
dc.descriptionThe manual presents hygienic requirements for the production of vegetables, tubers and legumes, plant food products, transportation, storage and sale in agro-food markets, wholesale bases, supermarkets, shops, etc. Methods for controlling the safety and quality of food products of plant origin are set out in accordance with the requirements of regulatory documents carried out in state laboratories of the State Service for Food Safety and Consumer Protection, state laboratories for veterinary and sanitary examination in agro-food markets and production laboratories of food processing enterprises in Ukraine. The manual will be useful for producers and specialists in veterinary hygiene, sanitation and examination, students and postgraduates of the Faculty of Veterinary Medicine, scientists.uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику подано гігієнічні вимоги щодо виробництва овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктів, транспортування, зберігання й реалізації на агропродовольчих ринках, оптових базах, у супермаркетах, магазинах тощо. Методики контролювання показників безпечності та якості харчових продуктів рослинного походження викладені згідно вимог нормативних документів, що здійснюються у державних лабораторіях Держпродспоживслужби, державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи агропродовольчих ринках та виробничих лабораторіях переробних підприємств харчової галузі України. Навчальний посібник буде корисними для виробничників та фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи, студентів і магістрантів факультету ветеринарної медицини, науковців.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectвиробництво овочівuk_UA
dc.subjectвиробництво баштаннихuk_UA
dc.subjectвиробництво бобовихuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectбаштанніuk_UA
dc.subjectбобовіuk_UA
dc.subjectрослинні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectтранспортуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectреалізаціяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjecthygiene requirementsuk_UA
dc.subjectvegetable productionuk_UA
dc.subjectmelon productionuk_UA
dc.subjectproduction of legumesuk_UA
dc.subjectvegetablesuk_UA
dc.subjectmelonsuk_UA
dc.subjectlegumesuk_UA
dc.subjectplant-based foodsuk_UA
dc.subjecttransportationuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectrealizationuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.titleГігієнічні вимоги до овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeHygienic requirements for vegetables, melons and legumes plant food productsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:634/.635.002uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijenichni_vymogy.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.