Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14972
Назва: Гігієнічні вимоги до овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктів
Інші назви: Hygienic requirements for vegetables, melons and legumes plant food products
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Бартків, Лариса Григорівна
Bartkiv, Larysa
Тимошенко, Ольга Василівна
Tymoshenko, Olha
Гут, Тарас Павлович
Hut, Taras
Тарнавська, Марина Василівна
Tarnavska, Maryna
Ключові слова: гігієнічні вимоги;виробництво овочів;виробництво баштанних;виробництво бобових;овочі;баштанні;бобові;рослинні харчові продукти;транспортування;зберігання;реалізація;безпечність;якість;гігієна;експертиза;hygiene requirements;vegetable production;melon production;production of legumes;vegetables;melons;legumes;plant-based foods;transportation;storage;realization;safety;quality;hygiene;expertise
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гігієнічні вимоги до овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктів: навчальний посібник / Н.М. Богатко, Н.В. Тишківська, А.Ф. Богатко та ін. - Біла Церква, 2025. - 104 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику подано гігієнічні вимоги щодо виробництва овочів, баштанних і бобових рослинних харчових продуктів, транспортування, зберігання й реалізації на агропродовольчих ринках, оптових базах, у супермаркетах, магазинах тощо. Методики контролювання показників безпечності та якості харчових продуктів рослинного походження викладені згідно вимог нормативних документів, що здійснюються у державних лабораторіях Держпродспоживслужби, державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи агропродовольчих ринках та виробничих лабораторіях переробних підприємств харчової галузі України. Навчальний посібник буде корисними для виробничників та фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи, студентів і магістрантів факультету ветеринарної медицини, науковців.
Опис: The manual presents hygienic requirements for the production of vegetables, tubers and legumes, plant food products, transportation, storage and sale in agro-food markets, wholesale bases, supermarkets, shops, etc. Methods for controlling the safety and quality of food products of plant origin are set out in accordance with the requirements of regulatory documents carried out in state laboratories of the State Service for Food Safety and Consumer Protection, state laboratories for veterinary and sanitary examination in agro-food markets and production laboratories of food processing enterprises in Ukraine. The manual will be useful for producers and specialists in veterinary hygiene, sanitation and examination, students and postgraduates of the Faculty of Veterinary Medicine, scientists.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14972
ISBN: 978-617-8219-37-6
УДК: 619:614.31:634/.635.002
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijenichni_vymogy.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.