Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14884
Назва: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт
Інші назви: Guidelines for completing qualification work
Автори: Шурчкова, Юлія Олександрівна
Shurchkova, Yulia
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Мерзлова, Галина Вікторівна
Merzlova, Halyna
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: методичні рекомендації;кваліфікаційна робота;магістерська підготовка;тема;науковий керівник;methodological recommendations;qualification work;master's degree training;topic;scientific supervisor
Дата публікації: 2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» зі спеціальності G13 «Харчові технології» / Ю. О. Шурчкова, С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна та ін. – Біла°Церква: БНАУ, 2025. – 42 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблені для здобувачів вищої освіти та викладачів, які здійснюють керівництво виконанням кваліфікаційних робіт на здобуття ступеня вищої освіти магістр з харчових технологій у відповідності до вимог освітньо-професійної програми другого рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Методичні рекомендації містять основні вимоги до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання. Випускна робота виконується на завершальному етапі навчання здобувача за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців другого (магістерського) рівня. Вона інтегрує знання з різних дисциплін, розвиває самостійне творче мислення, сприяє пошуку нових організаційно- технологічних рішень з орієнтиром на перспективи розвитку харчової промисловості України. Вона є одним із видів індивідуальних робіт студента, оригінальним, завершеним науковим дослідженням у певній галузі знань, має внутрішню єдність та містить сукупність результатів, положень, що пропонуються для публічного захисту.
Опис: These guidelines have been developed for higher education applicants and faculty supervising the completion of theses for the Master's degree in Food Technology in accordance with the requirements of the second-level professional educational program for higher education in specialty 181 "Food Technology" in field 18 "Production and Technology." The guidelines contain the basic requirements for the completion and presentation of theses, the organization of their completion, and the defense and assessment procedures. The final thesis is completed at the final stage of the applicant's training in the second-level (Master's) professional educational program. It integrates knowledge across various disciplines, develops independent creative thinking, and facilitates the search for new organizational and technological solutions with a focus on the development prospects of the Ukrainian food industry. It is a type of individual student work, an original, completed scientific study in a specific field of knowledge, possessing internal coherence and containing a set of results proposed for public defense.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14884
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodychni_rekomendatsii.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.