Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806
Назва: | Спосіб виробництва стерилізованого спреду |
Інші назви: | The method of producing sterilized spread |
Автори: | Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy Осіпенко, Інна Станіславівна Osipenko, Inna Ломова, Неоніла Миколаївна Lomova, Neonila Рудакова, Тетяна Василівна Rudakova, Tetiana |
Ключові слова: | спред;spread;комбіновані високожирні вершки;combined high-fat creams;стерилізація;sterilization;консервування;preservation;емульгована комбінована молочна суміш;emulsified combined milk mixture |
Дата публікації: | 10-вер-2025 |
Видавництво: | Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва стерилізованого спреду: патент на корисну модель МПК А23D 7/00 (2025.01), А23D 9/00 (2025.01) / С. А. Наріжний, І. С. Осіпенко, Н. М. Ломова, Т. В. Рудакова .- № 160483; заявл. 26.02.2025; опубл. 10.09.2025; бюл.№ 37 .- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва стерилізованого спреду, що включає отримання, нормалізування, фасування, стерилізацію та охолодження високожирової основи, який відрізняється тим, що як високожирову основу використовують комбіновані високожирні вершки, які отримують з вершків з масовою часткою жиру 35 % та емульгованої комбінованої молочної суміші у співвідношенні 50:50, що складається із замінника молочного жиру, емульгатора і знежиреного молока та маслянки. |
Опис: | A method for producing a sterilized spread, which includes obtaining, normalizing, packaging, sterilization and cooling a high-fat base, characterized in that the high-fat base uses combined high-fat creams obtained from cream with a mass fraction of fat of 35% and an emulsified combined milk mixture in a ratio of 50:50, consisting of a milk fat substitute, emulsifier and skimmed milk and buttermilk. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806 |
УДК: | 637.4 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patent_160483.pdf | 680,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.