Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Осіпенко, Інна Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Osipenko, Inna | - |
dc.contributor.author | Ломова, Неоніла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Lomova, Neonila | - |
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-06T08:08:31Z | - |
dc.date.available | 2025-10-06T08:08:31Z | - |
dc.date.issued | 2025-09-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва стерилізованого спреду: патент на корисну модель МПК А23D 7/00 (2025.01), А23D 9/00 (2025.01) / С. А. Наріжний, І. С. Осіпенко, Н. М. Ломова, Т. В. Рудакова .- № 160483; заявл. 26.02.2025; опубл. 10.09.2025; бюл.№ 37 .- 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806 | - |
dc.description | A method for producing a sterilized spread, which includes obtaining, normalizing, packaging, sterilization and cooling a high-fat base, characterized in that the high-fat base uses combined high-fat creams obtained from cream with a mass fraction of fat of 35% and an emulsified combined milk mixture in a ratio of 50:50, consisting of a milk fat substitute, emulsifier and skimmed milk and buttermilk. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва стерилізованого спреду, що включає отримання, нормалізування, фасування, стерилізацію та охолодження високожирової основи, який відрізняється тим, що як високожирову основу використовують комбіновані високожирні вершки, які отримують з вершків з масовою часткою жиру 35 % та емульгованої комбінованої молочної суміші у співвідношенні 50:50, що складається із замінника молочного жиру, емульгатора і знежиреного молока та маслянки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | uk_UA |
dc.subject | спред | uk_UA |
dc.subject | spread | uk_UA |
dc.subject | комбіновані високожирні вершки | uk_UA |
dc.subject | combined high-fat creams | uk_UA |
dc.subject | стерилізація | uk_UA |
dc.subject | sterilization | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | preservation | uk_UA |
dc.subject | емульгована комбінована молочна суміш | uk_UA |
dc.subject | emulsified combined milk mixture | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва стерилізованого спреду | uk_UA |
dc.title.alternative | The method of producing sterilized spread | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patent_160483.pdf | 680,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.