Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.contributor.authorОсіпенко, Інна Станіславівна-
dc.contributor.authorOsipenko, Inna-
dc.contributor.authorЛомова, Неоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorLomova, Neonila-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-10-06T08:08:31Z-
dc.date.available2025-10-06T08:08:31Z-
dc.date.issued2025-09-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва стерилізованого спреду: патент на корисну модель МПК А23D 7/00 (2025.01), А23D 9/00 (2025.01) / С. А. Наріжний, І. С. Осіпенко, Н. М. Ломова, Т. В. Рудакова .- № 160483; заявл. 26.02.2025; опубл. 10.09.2025; бюл.№ 37 .- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14806-
dc.descriptionA method for producing a sterilized spread, which includes obtaining, normalizing, packaging, sterilization and cooling a high-fat base, characterized in that the high-fat base uses combined high-fat creams obtained from cream with a mass fraction of fat of 35% and an emulsified combined milk mixture in a ratio of 50:50, consisting of a milk fat substitute, emulsifier and skimmed milk and buttermilk.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб виробництва стерилізованого спреду, що включає отримання, нормалізування, фасування, стерилізацію та охолодження високожирової основи, який відрізняється тим, що як високожирову основу використовують комбіновані високожирні вершки, які отримують з вершків з масовою часткою жиру 35 % та емульгованої комбінованої молочної суміші у співвідношенні 50:50, що складається із замінника молочного жиру, емульгатора і знежиреного молока та маслянки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"uk_UA
dc.subjectспредuk_UA
dc.subjectspreaduk_UA
dc.subjectкомбіновані високожирні вершкиuk_UA
dc.subjectcombined high-fat creamsuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectsterilizationuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectpreservationuk_UA
dc.subjectемульгована комбінована молочна сумішuk_UA
dc.subjectemulsified combined milk mixtureuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва стерилізованого спредуuk_UA
dc.title.alternativeThe method of producing sterilized spreaduk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_160483.pdf680,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.