Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406
Назва: | Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways |
Інші назви: | Забезпечення стійкості агропродовольчих ланцюгів в Україні: пріоритетні напрямки |
Автори: | Varchenko, Olga Варченко, Ольга Миронівна Krysanov, Dmytro Крисанов, Дмитро Федосович |
Ключові слова: | agro-food sector;агропродовольчий сектор;food safety;безпека харчових продуктів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Bundesanstalt für Agrarwirtschaft |
Бібліографічний опис: | Varchenko O. Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways / O. Varchenko, D. Krysanov // Innovation and Cooperation in Smart, Sustainable andInclusive Rural Regions: 15th European Rural Development Network Conference, Vienna, October 2017. - Vienna, 2017. - P. 74-76. |
Короткий огляд (реферат): | Providing sustainability of the agri-food sector has a key importance for Ukraine, as it helps to ensure: stable image of the country as producer and exporter of safe and high quality products; guarantee of the State food security and providing foodstuffs for the population according to scientifically justified norms; enlargement of employment and increasing of incomes for rural population. In the same time the creation of value in agri-food chain is based on joining and synergy of several compounds: reasonable agricultural productivity, guarantee of quality and safety of produced foodstuffs, providing territorial and economic accessibility to foodstuffs for consumers, enlargement of food markets’ geography. |
Опис: | Забезпечення стійкості агропродовольчого сектора має ключове значення для України, оскільки це допомагає забезпечити: стабільний імідж країни як виробника та експортера безпечної продукції і високоякісних продуктів; гарантія продовольчої безпеки держави та забезпечення харчовими продуктами населення за науково обґрунтованими нормами; збільшення зайнятості та збільшення доходів сільського населення. У той же час створюється цінність у сільськогосподарських продуктах харчування, ланцюг заснований на приєднанні та синергії кількох сполук: розумна сільськогосподарська продуктивність, гарантія якості та безпеки вироблених харчових продуктів, надання територіальної та економічної доступності продуктів харчування для споживачів, розширення географічних ринків продовольчих ринків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
providing_sustainability_of_agri-food.pdf | 140,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.