Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Varchenko, Olga | - |
dc.contributor.author | Варченко, Ольга Миронівна | - |
dc.contributor.author | Krysanov, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Крисанов, Дмитро Федосович | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-24T10:16:01Z | - |
dc.date.available | 2018-10-24T10:16:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Varchenko O. Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways / O. Varchenko, D. Krysanov // Innovation and Cooperation in Smart, Sustainable andInclusive Rural Regions: 15th European Rural Development Network Conference, Vienna, October 2017. - Vienna, 2017. - P. 74-76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406 | - |
dc.description | Забезпечення стійкості агропродовольчого сектора має ключове значення для України, оскільки це допомагає забезпечити: стабільний імідж країни як виробника та експортера безпечної продукції і високоякісних продуктів; гарантія продовольчої безпеки держави та забезпечення харчовими продуктами населення за науково обґрунтованими нормами; збільшення зайнятості та збільшення доходів сільського населення. У той же час створюється цінність у сільськогосподарських продуктах харчування, ланцюг заснований на приєднанні та синергії кількох сполук: розумна сільськогосподарська продуктивність, гарантія якості та безпеки вироблених харчових продуктів, надання територіальної та економічної доступності продуктів харчування для споживачів, розширення географічних ринків продовольчих ринків. | uk_UA |
dc.description.abstract | Providing sustainability of the agri-food sector has a key importance for Ukraine, as it helps to ensure: stable image of the country as producer and exporter of safe and high quality products; guarantee of the State food security and providing foodstuffs for the population according to scientifically justified norms; enlargement of employment and increasing of incomes for rural population. In the same time the creation of value in agri-food chain is based on joining and synergy of several compounds: reasonable agricultural productivity, guarantee of quality and safety of produced foodstuffs, providing territorial and economic accessibility to foodstuffs for consumers, enlargement of food markets’ geography. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Bundesanstalt für Agrarwirtschaft | uk_UA |
dc.subject | agro-food sector | uk_UA |
dc.subject | агропродовольчий сектор | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | безпека харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways | uk_UA |
dc.title.alternative | Забезпечення стійкості агропродовольчих ланцюгів в Україні: пріоритетні напрямки | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
providing_sustainability_of_agri-food.pdf | 140,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.