Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406
Назва: Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways
Інші назви: Забезпечення стійкості агропродовольчих ланцюгів в Україні: пріоритетні напрямки
Автори: Varchenko, Olga
Варченко, Ольга Миронівна
Krysanov, Dmytro
Крисанов, Дмитро Федосович
Ключові слова: agro-food sector;агропродовольчий сектор;food safety;безпека харчових продуктів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Bundesanstalt für Agrarwirtschaft
Бібліографічний опис: Varchenko O. Providing sustainability of agri-food chains in Ukraine: priority oriented ways / O. Varchenko, D. Krysanov // Innovation and Cooperation in Smart, Sustainable andInclusive Rural Regions: 15th European Rural Development Network Conference, Vienna, October 2017. - Vienna, 2017. - P. 74-76.
Короткий огляд (реферат): Providing sustainability of the agri-food sector has a key importance for Ukraine, as it helps to ensure: stable image of the country as producer and exporter of safe and high quality products; guarantee of the State food security and providing foodstuffs for the population according to scientifically justified norms; enlargement of employment and increasing of incomes for rural population. In the same time the creation of value in agri-food chain is based on joining and synergy of several compounds: reasonable agricultural productivity, guarantee of quality and safety of produced foodstuffs, providing territorial and economic accessibility to foodstuffs for consumers, enlargement of food markets’ geography.
Опис: Забезпечення стійкості агропродовольчого сектора має ключове значення для України, оскільки це допомагає забезпечити: стабільний імідж країни як виробника та експортера безпечної продукції і високоякісних продуктів; гарантія продовольчої безпеки держави та забезпечення харчовими продуктами населення за науково обґрунтованими нормами; збільшення зайнятості та збільшення доходів сільського населення. У той же час створюється цінність у сільськогосподарських продуктах харчування, ланцюг заснований на приєднанні та синергії кількох сполук: розумна сільськогосподарська продуктивність, гарантія якості та безпеки вироблених харчових продуктів, надання територіальної та економічної доступності продуктів харчування для споживачів, розширення географічних ринків продовольчих ринків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1406
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
providing_sustainability_of_agri-food.pdf140,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.