Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілий, Вадим Юрійович-
dc.contributor.authorBilyi, Vadym-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorМерзлова, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorMerzlova, Halyna-
dc.contributor.authorБіла, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorBila, Viktoriia-
dc.contributor.authorМашкін, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorMashkin, Yurii-
dc.date.accessioned2025-02-12T07:43:54Z-
dc.date.available2025-02-12T07:43:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСпосіб екстракції сичужних ензимів: патент на корисну модель UA 156438 U / В.Ю. Білий, С.В. Мерзлов, Г.В. Мерзлова та ін. - заяв. u 2021 07113. 10.12.2021. - опубл. 26.06.2024, Бюл.№ 26. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13553-
dc.descriptionThe method of extraction of rennet enzymes includes the use of hydrochloric acid extractant. Additionally, a 20% acetic acid solution is added.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб екстракції сичужних ензимів включає використання солянокислого екстрагенту. Додатково вводять 20%-й розчин оцтової кислоти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій",uk_UA
dc.subjectсичужні ензимиuk_UA
dc.subjectrennet enzymesuk_UA
dc.subjectсоляна кислотаuk_UA
dc.subjecthydrochloric aciduk_UA
dc.subjectоцтова кислотаuk_UA
dc.subjectacetic aciduk_UA
dc.titleСпосіб екстракції сичужних ензимівuk_UA
dc.title.alternativeThe method of extracting rennet enzymesuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc664.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_ekstraktsii.pdf151,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.