Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезпалий, Іван Федорович-
dc.contributor.authorBezpalyi, Ivan-
dc.contributor.authorПшеняк, Петро Валерійович-
dc.contributor.authorPshenyak, Petro-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:54:32Z-
dc.date.available2025-02-10T12:54:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБезпалий І.Ф. Особливості організації малої птахоферми / І.Ф. Безпалий, П.В. Пшеняк // AgroTestMachine. УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, 2024. – № 4(1). – С.45 – 47.uk_UA
dc.identifier.issnR30-01907-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13539-
dc.descriptionOrganic production in Ukraine has significant potential for growth, responding to consumer needs for healthy and environmentally friendly products. Unfortunately, the economic situation of the majority of the country’s population requires not only the search for quality food products at a lower price, but also the search for a business idea to improve material well-being. Opening a small poultry farm can be a profitable business if you approach its planning and organization correctly.uk_UA
dc.description.abstractОрганічне виробництво в Україні має значний потенціал для зростання, відповідаючи на потреби споживачів у здоровій та екологічно чистій продукції. На жаль, економічне становище більшої частини населення країни вимагає не лише пошуку не лише якісної продукції харчування за нижчою ціною, але й бізнес-ідеї для покращення матеріального благополуччя. Відкриття малої птахоферми може бути вигідним бізнесом, якщо правильно підійти до її планування та організації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкрНДІПВТ ім. Л. Погорілогоuk_UA
dc.subjectпродукти птахівництваuk_UA
dc.subjectорганічне виробництвоuk_UA
dc.subjectмала птахофермаuk_UA
dc.subjectзабій птиціuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectpoultry productsuk_UA
dc.subjectorganic productionuk_UA
dc.subjectsmall poultry farmuk_UA
dc.subjectpoultry slaughteruk_UA
dc.subjecthealthy eatinguk_UA
dc.titleОсобливості організації малої птахофермиuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of organizing small poultry farmsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_orhani (3).pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.