Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13539
Title: | Особливості організації малої птахоферми |
Other Titles: | Features of organizing small poultry farms |
Authors: | Безпалий, Іван Федорович Bezpalyi, Ivan Пшеняк, Петро Валерійович Pshenyak, Petro |
Keywords: | продукти птахівництва;органічне виробництво;мала птахоферма;забій птиці;здорове харчування;poultry products;organic production;small poultry farm;poultry slaughter;healthy eating |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого |
Citation: | Безпалий І.Ф. Особливості організації малої птахоферми / І.Ф. Безпалий, П.В. Пшеняк // AgroTestMachine. УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, 2024. – № 4(1). – С.45 – 47. |
Abstract: | Органічне виробництво в Україні має значний потенціал для зростання, відповідаючи на потреби споживачів у здоровій та екологічно чистій продукції. На жаль, економічне становище більшої частини населення країни вимагає не лише пошуку не лише якісної продукції харчування за нижчою ціною, але й бізнес-ідеї для покращення матеріального благополуччя. Відкриття малої птахоферми може бути вигідним бізнесом, якщо правильно підійти до її планування та організації. |
Description: | Organic production in Ukraine has significant potential for growth, responding to consumer needs for healthy and environmentally friendly products. Unfortunately, the economic situation of the majority of the country’s population requires not only the search for quality food products at a lower price, but also the search for a business idea to improve material well-being. Opening a small poultry farm can be a profitable business if you approach its planning and organization correctly. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13539 |
ISSN: | R30-01907 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_orhani (3).pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.