Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
Назва: Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності
Інші назви: Improving the technology and production of fish preserves with increased nutritional value
Автори: Зброй, Віталій Олександрович
Zbroj, Vitaliy
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: томатний соус;tomato sauce;оселедець;herring;пресерви;preserves;харчова цінність;nutritional value;квасоля;beans
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Зброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38.
Короткий огляд (реферат): Досліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продукту
Опис: The composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was established
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
УДК: 637.56:664.95
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.