Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
Назва: | Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності |
Інші назви: | Improving the technology and production of fish preserves with increased nutritional value |
Автори: | Зброй, Віталій Олександрович Zbroj, Vitaliy Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
Ключові слова: | томатний соус;tomato sauce;оселедець;herring;пресерви;preserves;харчова цінність;nutritional value;квасоля;beans |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Зброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продукту |
Опис: | The composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was established |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811 |
УДК: | 637.56:664.95 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_tekhnolohii.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.