Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:12:53Z-
dc.date.available2024-06-26T11:12:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНедашківська Н. В. Оцінка якості соків різних торгових марок / Н. В. Недашківська // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.) .– Біла Церква, 2023.– С. 40-42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12063-
dc.descriptionAs a result of the research, an assessment of the quality of Ukrainian-produced juices of three well-known brands was carried out. It was established that according to organoleptic indicators, the juices "Nash sik" and "Sadochok" received the highest scores.uk_UA
dc.description.abstractВ результаті досліджень проведено оцінку якості соків українського виробництва трьох відомих торгових марок. Встановлено, що за органолептичними показниками найвищі бали отримали соки «Наш сік» та «Садочок».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсікuk_UA
dc.subjectjuiceuk_UA
dc.subjectнектарuk_UA
dc.subjectnectaruk_UA
dc.subjectсенсорний аналізuk_UA
dc.subjectsensory analysisuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectбальна оцінкаuk_UA
dc.subjectscoringuk_UA
dc.titleОцінка якості соків різних торгових марокuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of the quality of juices of different brandsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.8.003.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka_yakosti_sokiv.pdf586,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.