Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
Назва: Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці
Інші назви: A method of improving the determination of the mass fraction of light fatty acids in poultry meat
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Ключові слова: визначення масової частки легких жирних кислот;м'ясо птиці;determination of the mass fraction of light fatty acids;poultry meat
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці: пат. 152944: МПК G01N33/12(2006.01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М. , Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г. , Мельник А.Ю. - № u 2022 03312 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб вдосконалення визначення масової частки летких жирних кислот у м'ясі птиці полягає у використанні приладу для перегонки водяною парою із подрібненого зразка м'яса на електричній м'ясорубці внаслідок його оброблення розчиром сірчаної кислоти.
Опис: The method of improving the determination of the mass fraction of volatile fatty acids in poultry meat consists in the use of a device for steam distillation from a minced sample of meat on an electric meat grinder as a result of its treatment with sulfuric acid solution.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
УДК: 636.5.09:616-071
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vdoskonalennja.pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.