Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2024-06-24T08:17:32Z-
dc.date.available2024-06-24T08:17:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці: пат. 152944: МПК G01N33/12(2006.01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М. , Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г. , Мельник А.Ю. - № u 2022 03312 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000-
dc.descriptionThe method of improving the determination of the mass fraction of volatile fatty acids in poultry meat consists in the use of a device for steam distillation from a minced sample of meat on an electric meat grinder as a result of its treatment with sulfuric acid solution.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб вдосконалення визначення масової частки летких жирних кислот у м'ясі птиці полягає у використанні приладу для перегонки водяною парою із подрібненого зразка м'яса на електричній м'ясорубці внаслідок його оброблення розчиром сірчаної кислоти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвизначення масової частки легких жирних кислотuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectdetermination of the mass fraction of light fatty acidsuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.titleСпосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиціuk_UA
dc.title.alternativeA method of improving the determination of the mass fraction of light fatty acids in poultry meatuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.5.09:616-071uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vdoskonalennja.pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.