Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Andriy | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-24T08:17:32Z | - |
dc.date.available | 2024-06-24T08:17:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці: пат. 152944: МПК G01N33/12(2006.01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М. , Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г. , Мельник А.Ю. - № u 2022 03312 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000 | - |
dc.description | The method of improving the determination of the mass fraction of volatile fatty acids in poultry meat consists in the use of a device for steam distillation from a minced sample of meat on an electric meat grinder as a result of its treatment with sulfuric acid solution. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб вдосконалення визначення масової частки летких жирних кислот у м'ясі птиці полягає у використанні приладу для перегонки водяною парою із подрібненого зразка м'яса на електричній м'ясорубці внаслідок його оброблення розчиром сірчаної кислоти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | визначення масової частки легких жирних кислот | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | determination of the mass fraction of light fatty acids | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.title | Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | A method of improving the determination of the mass fraction of light fatty acids in poultry meat | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.5.09:616-071 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vdoskonalennja.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.