Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
Title: Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці
Other Titles: A method of improving the determination of the mass fraction of light fatty acids in poultry meat
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Keywords: визначення масової частки легких жирних кислот;м'ясо птиці;determination of the mass fraction of light fatty acids;poultry meat
Issue Date: 2023
Citation: Спосіб вдосконалення визначення масової частки легких жирних кислот у м'ясі птиці: пат. 152944: МПК G01N33/12(2006.01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М. , Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г. , Мельник А.Ю. - № u 2022 03312 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с.
Abstract: Спосіб вдосконалення визначення масової частки летких жирних кислот у м'ясі птиці полягає у використанні приладу для перегонки водяною парою із подрібненого зразка м'яса на електричній м'ясорубці внаслідок його оброблення розчиром сірчаної кислоти.
Description: The method of improving the determination of the mass fraction of volatile fatty acids in poultry meat consists in the use of a device for steam distillation from a minced sample of meat on an electric meat grinder as a result of its treatment with sulfuric acid solution.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12000
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.09:616-071
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sposib_vdoskonalennja.pdf2,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.