Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorЗагородня, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorZahorodna, Anastasia-
dc.contributor.authorКоцюк, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorKotsyuk, Maxim-
dc.date.accessioned2024-06-20T08:06:30Z-
dc.date.available2024-06-20T08:06:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» / Л. П. Загоруй, А. С. Загородня, М. С. Коцюк // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 16–17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902-
dc.descriptionA literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of "Feta" cheese was carried out. The selection, characteristics and features of the composition of the microbiota for this type of cheese is an important component that gives it a unique taste and texture. The addition of bifidobacteria has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of the line of pickled products and contributes to increasing demand among consumers.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва розсільного сиру типу «Фета». Підбір, характеристика та особливості складу мікробіоти для даного виду сиру є важливою складовою, що надає йому унікального смаку та текстури. Додавання біфідобактерій має позитивний вплив на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості лінійки розсільних продуктів та сприяє підвищенню попиту серед споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectмікробіотаuk_UA
dc.subjectmicrobiotauk_UA
dc.subjectбіотехнологічний процесuk_UA
dc.subjectbiotechnological processuk_UA
dc.subjectфетаuk_UA
dc.subjectfetauk_UA
dc.subjectрозсільний сирuk_UA
dc.subjectpickled cheeseuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета»uk_UA
dc.title.alternativeІnnovative approaches in the technology of feta cheese.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.674:338.439.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiini_pidkhody_u_tekhnol.pdf518,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.