Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Загородня, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Zahorodna, Anastasia | - |
dc.contributor.author | Коцюк, Максим Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kotsyuk, Maxim | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-20T08:06:30Z | - |
dc.date.available | 2024-06-20T08:06:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» / Л. П. Загоруй, А. С. Загородня, М. С. Коцюк // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 16–17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902 | - |
dc.description | A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of "Feta" cheese was carried out. The selection, characteristics and features of the composition of the microbiota for this type of cheese is an important component that gives it a unique taste and texture. The addition of bifidobacteria has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of the line of pickled products and contributes to increasing demand among consumers. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва розсільного сиру типу «Фета». Підбір, характеристика та особливості складу мікробіоти для даного виду сиру є важливою складовою, що надає йому унікального смаку та текстури. Додавання біфідобактерій має позитивний вплив на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості лінійки розсільних продуктів та сприяє підвищенню попиту серед споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | - |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | мікробіота | uk_UA |
dc.subject | microbiota | uk_UA |
dc.subject | біотехнологічний процес | uk_UA |
dc.subject | biotechnological process | uk_UA |
dc.subject | фета | uk_UA |
dc.subject | feta | uk_UA |
dc.subject | розсільний сир | uk_UA |
dc.subject | pickled cheese | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» | uk_UA |
dc.title.alternative | Іnnovative approaches in the technology of feta cheese. | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.674:338.439.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_pidkhody_u_tekhnol.pdf | 518,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.