Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902
Title: | Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» |
Other Titles: | Іnnovative approaches in the technology of feta cheese. |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Загородня, Анастасія Сергіївна Zahorodna, Anastasia Коцюк, Максим Сергійович Kotsyuk, Maxim |
Keywords: | молоко;milk;мікробіота;microbiota;біотехнологічний процес;biotechnological process;фета;feta;розсільний сир;pickled cheese |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» / Л. П. Загоруй, А. С. Загородня, М. С. Коцюк // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 16–17. |
Series/Report no.: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Abstract: | Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва розсільного сиру типу «Фета». Підбір, характеристика та особливості складу мікробіоти для даного виду сиру є важливою складовою, що надає йому унікального смаку та текстури. Додавання біфідобактерій має позитивний вплив на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості лінійки розсільних продуктів та сприяє підвищенню попиту серед споживачів. |
Description: | A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of "Feta" cheese was carried out. The selection, characteristics and features of the composition of the microbiota for this type of cheese is an important component that gives it a unique taste and texture. The addition of bifidobacteria has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of the line of pickled products and contributes to increasing demand among consumers. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902 |
metadata.dc.identifier.udc: | 663.674:338.439.5 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_pidkhody_u_tekhnol.pdf | 518,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.