Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902
Назва: Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета»
Інші назви: Іnnovative approaches in the technology of feta cheese.
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Загородня, Анастасія Сергіївна
Zahorodna, Anastasia
Коцюк, Максим Сергійович
Kotsyuk, Maxim
Ключові слова: молоко;milk;мікробіота;microbiota;біотехнологічний процес;biotechnological process;фета;feta;розсільний сир;pickled cheese
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета» / Л. П. Загоруй, А. С. Загородня, М. С. Коцюк // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 16–17.
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний аналіз інноваційних технологій та рішень за виробництва розсільного сиру типу «Фета». Підбір, характеристика та особливості складу мікробіоти для даного виду сиру є важливою складовою, що надає йому унікального смаку та текстури. Додавання біфідобактерій має позитивний вплив на хімічний склад, фізико-хімічні та споживчі властивості лінійки розсільних продуктів та сприяє підвищенню попиту серед споживачів.
Опис: A literary analysis of innovative technologies and solutions for the production of "Feta" cheese was carried out. The selection, characteristics and features of the composition of the microbiota for this type of cheese is an important component that gives it a unique taste and texture. The addition of bifidobacteria has a positive effect on the chemical composition, physicochemical and consumer properties of the line of pickled products and contributes to increasing demand among consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11902
УДК: 663.674:338.439.5
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiini_pidkhody_u_tekhnol.pdf518,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.