Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorГуменюк, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorHumeniuk, Yulia-
dc.contributor.authorЛябах, Артем Олександрович-
dc.contributor.authorLyabakh, Artem-
dc.date.accessioned2024-06-20T06:57:53Z-
dc.date.available2024-06-20T06:57:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку / О.П. Гребельник, Ю.О. Гуменюк, А.О. Лябах // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – C. 17-19uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897-
dc.descriptionThe activities of domestic and foreign food industry enterprises are analyzed in accordance with the concept of sustainable development. Their economic, social, and environmental goals are determined. Common and distinctive features were founduk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано діяльність вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку. Визначено їх економічні, соціальні, екологічні цілі. Знайдено спільні та відмінні риси.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectfood industry enterprisesuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectекологічні ціліuk_UA
dc.subjectenvironmental goalsuk_UA
dc.subjectсоціальні ціліuk_UA
dc.subjectsocial goalsuk_UA
dc.subjectекономічні ціліuk_UA
dc.subjecteconomic goalsuk_UA
dc.subjectпорівняльний аналізuk_UA
dc.subjectcomparative analysisuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeComparative analysis of the goals of food industry enterprises according to the concept of sustainable developmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:336.71uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
porivnialnyi_analiz_tsilei.pdf612,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.