Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Гуменюк, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Humeniuk, Yulia | - |
dc.contributor.author | Лябах, Артем Олександрович | - |
dc.contributor.author | Lyabakh, Artem | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-20T06:57:53Z | - |
dc.date.available | 2024-06-20T06:57:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку / О.П. Гребельник, Ю.О. Гуменюк, А.О. Лябах // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – C. 17-19 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897 | - |
dc.description | The activities of domestic and foreign food industry enterprises are analyzed in accordance with the concept of sustainable development. Their economic, social, and environmental goals are determined. Common and distinctive features were found | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано діяльність вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку. Визначено їх економічні, соціальні, екологічні цілі. Знайдено спільні та відмінні риси. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; | - |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.subject | food industry enterprises | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.subject | sustainable development | uk_UA |
dc.subject | екологічні цілі | uk_UA |
dc.subject | environmental goals | uk_UA |
dc.subject | соціальні цілі | uk_UA |
dc.subject | social goals | uk_UA |
dc.subject | економічні цілі | uk_UA |
dc.subject | economic goals | uk_UA |
dc.subject | порівняльний аналіз | uk_UA |
dc.subject | comparative analysis | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparative analysis of the goals of food industry enterprises according to the concept of sustainable development | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664:336.71 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
porivnialnyi_analiz_tsilei.pdf | 612,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.