Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
Title: Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку
Other Titles: Comparative analysis of the goals of food industry enterprises according to the concept of sustainable development
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Гуменюк, Юлія Олександрівна
Humeniuk, Yulia
Лябах, Артем Олександрович
Lyabakh, Artem
Keywords: підприємства харчової промисловості;food industry enterprises;сталий розвиток;sustainable development;екологічні цілі;environmental goals;соціальні цілі;social goals;економічні цілі;economic goals;порівняльний аналіз;comparative analysis
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Гребельник О.П. Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку / О.П. Гребельник, Ю.О. Гуменюк, А.О. Лябах // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – C. 17-19
Series/Report no.: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Abstract: Проаналізовано діяльність вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку. Визначено їх економічні, соціальні, екологічні цілі. Знайдено спільні та відмінні риси.
Description: The activities of domestic and foreign food industry enterprises are analyzed in accordance with the concept of sustainable development. Their economic, social, and environmental goals are determined. Common and distinctive features were found
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
metadata.dc.identifier.udc: 664:336.71
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
porivnialnyi_analiz_tsilei.pdf612,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.