Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334
Назва: Вплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряків
Інші назви: The influence of varietal characteristics on the formation of the quality of sugar beets
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Ключові слова: урожайність, коренеплоди, вихід цукру, цукристість, буряки цукрові;productivity, root crops, sugar yield, sugar content, sugar beets
Дата публікації: 2016
Видавництво: БНАУ
Короткий огляд (реферат): Одним із головних напрямків підвищення урожайності коренеплодів цукрових буряків є впровадження нових високопродуктивних гібридів. Це один із вигідних способів збільшення виходу цукру з одиниці площі. Вдалий підбір гібридів, які поєднують високий урожай коренеплодів і підвищений вміст цукру – найбільш ефективний і швидкий шлях збільшення продуктивності бурякового поля. One of the main ways of increasing the productivity of sugar beet root crops is the introduction of new high-yielding hybrids. This is one of the profitable ways to increase the yield of sugar per unit area. The successful selection of hybrids that combine a high yield of root crops and an increased sugar content is the most effective and fastest way to increase the productivity of the beet field.
Опис: Глеваський В.І. Вплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряків / В.І. Глеваський //Тези доповіді міжнародної наукво-практичної конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті». - Біла Церква: БНАУ, 2016. - С. 21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334
УДК: УДК 633.63.631.531.12
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
varietal_characteristics_of_beets.pdf415,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.