Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334
Назва: | Вплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряків |
Інші назви: | The influence of varietal characteristics on the formation of the quality of sugar beets |
Автори: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevaskiy, Volodymyr |
Ключові слова: | урожайність, коренеплоди, вихід цукру, цукристість, буряки цукрові;productivity, root crops, sugar yield, sugar content, sugar beets |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | БНАУ |
Короткий огляд (реферат): | Одним із головних напрямків підвищення урожайності коренеплодів цукрових буряків є впровадження нових високопродуктивних гібридів. Це один із вигідних способів збільшення виходу цукру з одиниці площі. Вдалий підбір гібридів, які поєднують високий урожай коренеплодів і підвищений вміст цукру – найбільш ефективний і швидкий шлях збільшення продуктивності бурякового поля. One of the main ways of increasing the productivity of sugar beet root crops is the introduction of new high-yielding hybrids. This is one of the profitable ways to increase the yield of sugar per unit area. The successful selection of hybrids that combine a high yield of root crops and an increased sugar content is the most effective and fastest way to increase the productivity of the beet field. |
Опис: | Глеваський В.І. Вплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряків / В.І. Глеваський //Тези доповіді міжнародної наукво-практичної конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті». - Біла Церква: БНАУ, 2016. - С. 21. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334 |
УДК: | УДК 633.63.631.531.12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
varietal_characteristics_of_beets.pdf | 415,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.