Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevaskiy, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-05-01T09:22:13Z-
dc.date.available2024-05-01T09:22:13Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11334-
dc.descriptionГлеваський В.І. Вплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряків / В.І. Глеваський //Тези доповіді міжнародної наукво-практичної конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті». - Біла Церква: БНАУ, 2016. - С. 21.uk_UA
dc.description.abstractОдним із головних напрямків підвищення урожайності коренеплодів цукрових буряків є впровадження нових високопродуктивних гібридів. Це один із вигідних способів збільшення виходу цукру з одиниці площі. Вдалий підбір гібридів, які поєднують високий урожай коренеплодів і підвищений вміст цукру – найбільш ефективний і швидкий шлях збільшення продуктивності бурякового поля. One of the main ways of increasing the productivity of sugar beet root crops is the introduction of new high-yielding hybrids. This is one of the profitable ways to increase the yield of sugar per unit area. The successful selection of hybrids that combine a high yield of root crops and an increased sugar content is the most effective and fastest way to increase the productivity of the beet field.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectурожайність, коренеплоди, вихід цукру, цукристість, буряки цукровіuk_UA
dc.subjectproductivity, root crops, sugar yield, sugar content, sugar beetsuk_UA
dc.titleВплив сортових особливостей на формування якості цукрових буряківuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of varietal characteristics on the formation of the quality of sugar beetsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 633.63.631.531.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
varietal_characteristics_of_beets.pdf415,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.