Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11256
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТімонов, Іван Васильович-
dc.contributor.authorГузь, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorTimonov, Ivan-
dc.contributor.authorHuz, Mykhailo-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.date.accessioned2024-04-29T11:57:26Z-
dc.date.available2024-04-29T11:57:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОвочівництво: методичні вказівки для забезпечення самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання агрономічного факультету з модуля "Дворічні і багаторічні овочеві культури" / І.В. Тімонов, В.І Гузь, І.М. Сидорова. – Біла Церква, 2009. – 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11256-
dc.descriptionMethodical instructions are compiled in accordance with the credit-module system of studying the material and provide a rating assessment of students' knowledge. The "Biennial and Perennial Vegetable Crops" module is presented in these methodical introductionsuk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки складено відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. У цих методичних вказівках представлений модуль "Дворічні і багаторічні овочеві культури".uk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectдворічні овочеві культуриuk_UA
dc.subjectкапустаuk_UA
dc.subjectцибуляuk_UA
dc.subjectстолові коренеплодиuk_UA
dc.subjectревіньuk_UA
dc.subjecttwo-year vegetable cropsuk_UA
dc.subjectcabbageuk_UA
dc.subjectonionuk_UA
dc.subjecttable rootsuk_UA
dc.subjectrhubarbuk_UA
dc.titleОвочівництво: методичні рекомендаціїuk_UA
dc.title.alternativeVegetable growing: methodical recommendationsuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc634.1(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овочівництво методичні рекомендації.pdf4,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.