Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193
Назва: Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури"
Інші назви: Vegetable growing: Methodological guidelines for ensuring the independent work of students of the agronomic faculty from the module "Annual vegetable crops"
Автори: Лозінський, Микола Владиславович
Кубрак, Світлана Миколаївна
Сидорова, Ірина Марківна
Lozinskyi, Mykola
Kubrak, Svetlana
Sidorova, Irina
Ключові слова: огірок;помідор;перець;баклажан;фізаліс;кавун;кабачок;cucumber;tomato;pepper;eggplant;watermelon;zucchini;physalis
Дата публікації: 2019
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" за кредитно-модульною системою навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова.- Біла Церква, 2019.- 67с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 5 модулів, за кожним з яких студентам пропонується зміст лекцій¬ного курсу, теми лабораторно-практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією.
Опис: Methodical guidelines are compiled in accordance with the credit-module system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 5 modules, for each of which students are offered the content of the lecture course, the topics of laboratory-practical classes and the order of their processing. Developed in accordance with the Bologna Declaration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193
УДК: 635.36:631.526.3 (477.41)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овочівництво. Методичні вказівки. частина 2.pdf658,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.